ccbuild-logo-spin

Digitala samarbeten


Något vi är extra stolta över är våra digitala samarbeten med integration via API med flera aktörer: 

  • BASTAs loggbokstjänst - användare till BASTAs loggbokstjänst kan enkelt hantera publika varor på CCBuilds publika marknadsplats. Loggboksanvändare som även är anslutna till CCBuild kan även hantera sin interna produktbank i CCBuild via BASTAs gränssnitt. Läs mer om BASTAs loggbokstjänst här: BASTAs loggbokstjänst 

  • Prodikt - användare till Prodikt kan enkelt hantera varor på CCBuilds publika marknadsplats i sina projektanalyser. Prodikts användare som även är anslutna till CCBuild kan enkelt även hantera sin interna produktbank i CCBuild via Prodikts gränssnitt. Läs mer om Prodikt här: Prodikt

  • Fler samarbeten är på gång! Vi uppdaterar så fort de är på plats. 

Bilden är från Återbruksgalan 1 december 2021, när CCBuild fick pris som "Årets cirkulära initiativ" och flera av våra samarbetsparter var på plats. 

Nyheter


Få rull på återbrukshjulet
Få rull på återbrukshjulet

2024-06-19

Nu har vi kommit fram till den sista intervjun med vårt utvecklingsråd för våren. Avslutande blir Anders Boström på Ten4Management, tidigare på Vasakronan.

Läs nyhet

Ingen avmattning av återbruk
Ingen avmattning av återbruk

2024-06-12

Textilplattor finns i kommersiella lokaler över hela Sverige och är kanske inte det man tänker på först vid demontering och rivning. Men det finns stora möjligheter och också stora värden i att återbruka plattorna – något ReCarpet gör.

Läs nyhet

Gå samman för att göra skillnad
Gå samman för att göra skillnad

2024-06-07

Vi intervjuade Maria Perzon, medlem i CCBuilds utvecklingsråd och Group Sustainability Manager på Castellum. De har höga mål för arbetet med återbruk och ser framtiden i samverkan.

Läs nyhet


Kalendarium


tis, 27 augusti 14:00

Introduktion till CCBuild

Läs mer

fre, 30 augusti 08:30

Arbetsgruppsmöte Cirkulär upphandling

Läs mer

tis, 10 september 08:30

CCBuild nätverksträff - Mot cirkulär projektering

Läs mer


Nyhetsbrev