ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2023-01-24

Coachning i cirkulärt byggande med omställningslyftet


Behöver du stöttning i frågor som rör cirkulärt byggande och återbruk? Nu finns möjlighet att delta i ett coachningsprogram utformat för att ge stöd utifrån din organisations specifika förutsättningar.

Coachningsprogrammet riktar sig till små och medelstora företag och ges i samarbete med Omställningslyftet, IVL Svenska Miljöinstitutet och CCBuild. Så här går det till:

  • Anmäl intresse att delta via formulär HÄR.

  • Var noga med att ange i formuläret att ni önskar coachning av IVL Svenska Miljöinstitutet i samarbete med CCBuild för att förfrågan ska hitta till oss. 

  • Vi inleder med ett startmöte där ni berättar förutsättningar i just er verksamhet. Tillsammans tar vi fram förslag på vilka delar som kan vara lämpliga att IVLs experter i cirkulärt byggande ger er vidare coachning i. Det kan vara allt från rådgivning kring utformning av interna rutiner och måldokument, klimatberäkningar som visar potentialen med återbruk, eller stöttning i hur ni kan implementera arbetssätt i enlighet med cirkulära principer och med återbruksfokus i er organisation.

  • Ni kan få stöttning av IVLs experter i en omfattning av upp till åtta timmar utan kostnad. För att ta del av stödet behöver ni lämna in ett intyg om försumbart stöd. 

Omställningslyftet är ett projekt som pågår fram till augusti 2023 med stöd från Tillväxtverket. Projektet har som syfte att coacha, inspirera och synliggöra för företag och organisationer vilka steg de kan ta för att komma vidare i klimatomställningen.

Omställningslyftet riktar sig till alla små och medelstora företag i Sverige, och de som deltar i aktiviteter gör det med statligt stöd från Tillväxtverket och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF). Det innebär att stödet är kostnadsfritt.

Hoppas vi får chansen att i samarbete med IVL och Omställningslyftet stötta just er verksamhet!

Omställningslyftets websida.

Nyheter


Hållbart och cirkulärt byggande i trä
Hållbart och cirkulärt byggande i trä

2024-04-22

Nätverksträff 18 april - Hållbart och cirkulärt byggande i trä

Läs nyhet

Bevara, renovera och återbruka
Bevara, renovera och återbruka

2024-04-16

I en intervjuserie träffar vi deltagare i CCBuilds utvecklingsråd, som berättar om hur de jobbar med cirkularitet och hur de ser på framtiden och CCBuild. Här ställde vi några frågor till Jacob Steen, VD Brukspecialisten.

Läs nyhet

Nya affärsmodeller för cirkulärt byggande
Nya affärsmodeller för cirkulärt byggande

2024-04-10

Vi träffar CCBuilds utvecklingsråd och börjar med Lars Högwall på Bona!

Läs nyhet

;

Kalendarium


tors, 02 maj 13:00

Nätverk Återbruk Väst - Tema: Infrastruktur

Läs mer

tis, 07 maj 09:00

CCBuild - Arbetsgrupp för erfarenhetsutbyte – fokus klimatberäkning av återbruk

Läs mer

ons, 08 maj 08:30

Grundutbildning cirkulärt byggande - Fysiskt på plats i GBG!

Läs mer